Gezinnen beleven bijzondere IDM racedag

Stichting Zorgeloos Kind was op zondag 15 augustus te gast bij het motorraceteam SWPN / Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind tijdens het IDM raceweekend op het TT-circuit van Assen. De gezinnen konden vanuit de VIP-box van Stopaq de races van ‘onze’ coureurs Bastien Machels en Melvin van der Voort uitstekend volgen. Omdat beide coureurs dubbele races rijden tijdens een weekend was er veel spektakel te zien. Melvin kwam de eerste race als 13e over de streep en de 2e race eindigde voor Melvin helaas in de grindbak. Bastien deed het met een 4e en een 10e plaats redelijk goed.

Onder prachtige omstandigheden werden de gezinnen ontvangen in de Vip-box van Stopaq. De gezinnen waren allemaal lekker op tijd en het was een bijzonder weekend omdat er ook meerdere gezinnen aanwezig waren die de laatste jaren een kind hebben verloren door een slepende ziekte. Deze overleden kinderen zijn al eens eerder mee geweest met een evenement van Stichting Zorgeloos Kind en ze staan prachtig allemaal op de motoren en trailer. Voor de ouders heel bijzonder om hun Kanjer op de motoren te zien staan.


Naast de prachtige races was het eten en drinken weer verzorgd en zijn we met meerdere groepen (Covid-regels) naar de Pit-box geweest. Zo krijgen de gezinnen een goed inzicht wat er allemaal bij komt kijken in een motorraceteam. Uiteraard mochten de kinderen op de motoren plaats nemen en konden ze coureurs ook ontmoeten en vragen stellen.

Het was een prachtig en emotioneel weekend waar we met een goed gevoel op terug kijken.

Wij danken het motorraceteam SWPN / Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind voor de gastvrijheid en hopen volgend jaar op een corona-vrij jaar


Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Zorgeloos Kind
  •  
  • Greffelingsedijk 5
  • 6626AW Alphen
  •  
  • IBAN: NL02 RABO 0118656627
  • Email: [email protected]
Stichting Zorgeloos Kind staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

RSIN: 8527 18 731