Heerlijk weekend WSBK Assen 2023

Eind april staan altijd de World Superbike races te Assen op de agenda. Ook in 2023 was Stichting Zorgeloos Kind aanwezig om diverse gezinnen weer een topweekend te bezorgen. Zowel op de zaterdag als op de zondag hadden we de beschikking over de prachtige VIP-box van de EG Group, om zo de races vanaf deze prachtige plek te bekijken. Prachtig weer, fantastische gezinnen en mooie races hebben er voor gezorgd dat wij met elkaar een heerlijk weekend hebben beleefd.

Zowel op de zaterdag als op de zondag waren er gezinnen die rond 10:00 uur op de het circuit aankwamen. Vanaf de VIP-parking werden zij vervoerd naar de VIP-box van de EG-Group. Alles in de box was perfect geregeld en naast drinken en lekkers, werd er beide dagen ook een warme maaltijd geserveerd. De VIP-box geeft een prachtig uitzicht op grote delen van het circuit met als hoogtepunt de doorkomst van de Geert Timmer bocht. De gezinnen hebben vaak nog nooit een motorrace in 'het echt' bekeken. Dat maakt deze dagen extra speciaal!

Beide dagen hadden een mooi en vol programma voor de toeschouwers, die ook vrij entree tot het paddock hadden. Daar konden de gezinnen van dichtbij zien hoe het allemaal werkt in de motorsport. Het was weer een mooi weekend, waar we de gezinnen hebben zien genieten. Gezinnen met vaak diepe littekens en soms moeilijke vooruitzichten, maar wel met een enorm doorzettingsvermogen en wilskracht. Wat hebben wij als stichting weer veel geleerd dit weekend!


Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Zorgeloos Kind
  •  
  • Houtmanskampweg 5
  • 6669 MZ Dodewaard
  •  
  • IBAN: NL02 RABO 0118656627
  • Email: [email protected]
Stichting Zorgeloos Kind staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

RSIN: 8527 18 731