Rob en Melvin hebben er vele jonge fans bij!

Op 7 augustus was de Jack’s Racing day te Assen en een week later op 14 augustus werden op hetzelfde circuit de IDM Races verreden. Beide weekenden kwamen Rob Hartog en Melvin van der Voort in actie, beide heren rijdend voor SWPN / Official partner of Stichting Zorgeloos Kind. Deze weekenden waren er ook veel zieke gezinnen te gast via Stichting Zorgeloos Kind. Zij genoten van de spannende races vanuit de VIP-Box van de EG-Group en konden de heren van heel dichtbij in actie zien. Het werd beide weekenden een groot succes en voor de aanwezige kids zijn Rob en Melvin nog grotere helden geworden.

Beide racezondagen was het prachtig weer met hoge temperaturen en de gezinnen waren al vroeg op het circuit uitgenodigd om zo niets te missen van het spektakel. In de mooiste VIP-box van Assen (EG-Goup) werden de gezinnen ontvangen en voorzien van koffie en drinken. Iedereen werd van harte welkom geheten en kort daarna werden op beide zondagen al de 1 races verreden in zowel de Supersport (Melvin) en de Superbikes (Rob). Voor veel gezinnen wel even schrikken als je deze helden voor het eerst in actie ziet. Wat gaat dat enorm hard in het echt en wat gaan ze schuin door de bocht. Er werd enorm genoten van de spannende races en beide heren wisten de eerste races ook fantastische resultaten te behalen en daarvoor ook de verdiende bekers in ontvangst te nemen.

Op de 7e augustus kwam niemand minder dan oud Formule 1 coureur ‘David Coulthard’ in de EG-group box langs om vragen te beantwoorden van de vele aanwezige kids. Uiteraard nadien even met deze ‘held’ op de foto en de kinderen genoten enorm om deze man in het echt te zien.


Na de eerste races vertrokken de groepen gezinnen naar het paddock om een kijkje te nemen in de pit-box van SWPN / Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind. Daar werd uitgelegd dat motorrace nog best een hele ingewikkelde en zware sport is. Ook Rob Hartog en Melvin van der Voort waren aanwezig om de vragen van de kinderen te beantwoorden. En als toetje, mochten de kinderen op de motoren klimmen om zo met de coureurs op de foto te gaan. Daarna werd nog een kijkje genomen in de racetrailer en werd in de winkel van Damen Leathers uitgelegd hoe belangrijk en onmisbaar goede motorkleding is.


Na deze rondleiding was het tijd voor een stevige lunch in de EG-Group box. Even weer energie opbouwen om zo weer Rob en Melvin aan te kunnen moedigen voor de 2e races op beide zondagen. Ook deze races waren enorm spannend met mooie resultaten en terugkerend naar de pitstraat werden beide coureurs zwaaiend onthaald door de aanwezige kids.

Na de races keerde de gezinnen weer huiswaarts na 2 prachtige weekenden op Assen. Wat hebben wij genoten van de grote opkomst beide zondagen. We hebben veel gezinnen leren kennen en kijken terug op 2 fantastische dagen. Wij danken alle sponsoren en partners voor het mogelijk maken van deze speciale dagen met een extra dank aan de EG-Group voor het beschikbaar stellen van de VIP-Box.

Uitslagen beide weekenden

7 augustus Jack’s Casino Raceday


Race 1 Supersport: Melvin 1e plaats Race 2 Supersport: Melvin 1e plaats

Race 1 Superbikes: Rob 2e plaats Race 2 Superbikes: Rob 1e plaats

14 augustus IDM races Assen


Race 1 Supersport: Melvin 2e plaats Race 2 Supersport: Melvin 2e plaats

Race 1 Superbikes: Rob 4e plaats Race 2 Superbikes: Rob 5e plaats


Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Zorgeloos Kind
  •  
  • Greffelingsedijk 5
  • 6626AW Alphen
  •  
  • IBAN: NL02 RABO 0118656627
  • Email: [email protected]
Stichting Zorgeloos Kind staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

RSIN: 8527 18 731