Topdagen tijdens WSBK te Assen

Stichting Zorgeloos Kind was 2 dagen te vinden tijdens de WSBK races te Assen. Gezinnen konden op de zaterdag en zondag genieten van de spannende races vanuit de mooiste VIP-box van Assen. De gezinnen hebben echt topdagen gehad en dat mede door onze nieuwe sponsor ‘EG Group’. De gezinnen hadden een prachtige plek om de races te bekijken, comfort om even tot rust te komen, en ook heerlijk eten en drinken.

De gezinnen waren al vroeg aanwezig op het TT-circuit van Assen om zo van heel dicht bij de prachtige races te bekijken tijdens het WSBK weekend. Uiteraard bij aankomst in de EG Group VIP-box werd eerst iedereen voorzien van koffie / drinken en wat lekkers. Al vroeg waren de eerste races van de dag gepland en wat konden de gezinnen dit prachtig zien vanaf deze plek.

Na de eerste races kwamen SWPN / Official partner of Stichting Zorgeloos Kind coureurs ‘Rob Hartog’ en ‘Melvin van der Voort’ in de VIP-box om zo geïnterviewd te worden en antwoord te geven op de vele vragen welke vanuit de gasten werden gesteld. Zo werd voor iedereen duidelijk wat de doelstelling en ambities zijn van deze IDM Courerus waarvoor het seizoen begin mei zal starten.

Na het interview konden de gezinnen genieten van een heerlijke warme maaltijd om zo weer energie op te doen voor de middag.

Na de maaltijd werden de gezinnen nog rond geleid over het Paddock van Assen en konden ze genieten van de prachtige trailers en piitboxen en uiteraard gingen we weer een kijkje nemen bij onze pakkenleverancier ‘Damen Leathers’.

Snel weer terug naar de VIP-box om de laatste race te gaan kijken en na de races vertrokken de gezinnen moe maar voldaan naar huis.

Stichting Zorgeloos Kind kijkt terug op een fantastisch weekend waarbij we de gezinnen enorm hebben zien genieten. De reden dat we dit hebben kunnen doen is de samenwerking met de EG Group. De betrokkenheid van deze mensen en als ook het ontvangst als de goede zorgen hebben wij als Stichting als een warm bad ervaren.

Wij kijken nu al uit naar het MotoGP weekend welke einde Juni zal plaatsvinden op het TT-circuit van Assen.


Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Zorgeloos Kind
  •  
  • Greffelingsedijk 5
  • 6626AW Alphen
  •  
  • IBAN: NL02 RABO 0118656627
  • Email: [email protected]
Stichting Zorgeloos Kind staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

RSIN: 8527 18 731